Mijn manier van werken

Ik werk volgens de bekendste vorm van acupunctuur en gebruik dunne, steriele wegwerpnaaldenjes die ik op verschillende meridiaanpunten van je lichaam plaats. Je zult er nauwelijks iets van voelen. Door de naalden op die punten te plaatsen kan het evenwicht van je lichaam zich herstellen, en gaat je energie weer stromen.

Hoe ziet de behandeling eruit?
In het begin concentreer ik me op het onderzoeken van je symptomen.

Van daaruit beslissen we welke methode voor jou het beste zou zijn. We houden ook het verloop van de behandelingen goed in de gaten door regelmatig evaluaties uit te voeren.

Met de dunne naalden is het mogelijk om bepaalde energielijnen op specifieke punten in het lichaam te beïnvloeden en naar andere energiestromen. Als er bijvoorbeeld te weinig energie naar een bepaalde plaats in je lichaam gaat, kun je kiezen om meer energie naar die plaats te geleiden.

De ervaring van mijn patiënten is dat ze de naalden nauwelijks opmerken. Maak je dus geen zorgen over pijn. Wat vaak wel gebeurt is dat de patiënt specifieke energieën kan voelen.

Neem contact met me op
Bel me of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Wat je vragen, symptomen of problemen ook zijn, ik help je graag!